Promovare Online

Agentie Promovare Online

Omniflux este o agentie de promovare online a produselor, serviciilor, proiectelor si business-urilor in sine. De ce promovare online? Pentru ca aici sunt multi dintre cei care iti folosesc produsele sau serviciile iar piata de e-commerce este in continua dezvoltare.

Campanii promovare online eficiente

Omniflux adapteaza strategia de marketing in functie de tipul de business si bugetul alocat astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate posibile. Pentru campanii de promovare online eficiente si atent monitorizate, poti apela cu incredere la agentia noastra.

Publicitate online si branding

Chiar daca business-ul tau activeaza offline, o prezenta puternica in mediul online este esentiala pentru succesul afacerii. Crestem vizibilitatea si notorietatea brand-ului tau prin publicitate online bazata pe campanii PPC sau optimizari SEO ce iti vor aduce rezultatele dorite pe termen lung.

Prestam servicii de promovare online adaptate nevoilor tale

Pentru că suntem agenție de publicitate online, prestăm servicii specifice adaptate nevoilor tale: de la crearea de site-uri care să atragă și să mențină vizitatorii, la campanii eficiente de Google Ads si Facebook Ads.

Pentru că de multe ori lipsesc resursele și cunoștințele necesare, apelarea la o firmă de promovare online reprezintă cea mai buna decizie de business pentru creșterea numărului de clienți, de abonați, de membri ai comunității și așa mai departe.

S-au scurs deja mult prea mulți ani de la debutul promovării online a unei afaceri; pionieratul în domeniu a trecut. Acum era digitală este in voga iar digitalul este un cuvânt care își găsește loc în absolut fiecare strategie de marketing, indiferent de domeniul de activitate al firmei. O mare parte din piața de profil se regăsește pe internet, fie căutând informații suplimentare, fie cumpărând, fie făcând programări sau abonându-se la newsletter.

Internetul și rețelele sociale sunt atât de actuale in vietile fiecaruia, incat orice firma trebuie sa se promoveze cat mai eficient. Si cum campaniile de promovare online au acum un grad ridicat de complexitate, este lesne de înțeles de ce este nevoie de o echipă formată din profesioniști care să preia provocarea și să o transforme într-un beneficiu net pentru clienții săi.

De ce are nevoie o afacere de promovare online?

Deoarece paradigma promovării s-a schimbat odată cu ascensiunea internetului și cu penetrarea lui în viața de zi cu zi a societății. Dacă ești un antreprenor sau freelancer ancorat în realitățile lumii de business, realizezi că este nevoie de campanii de promovare online care să fie bazate pe strategii integrate definite cu precizie. Strategii care să cuprindă tot ceea ce cuprindem și noi în activitatea noastră (vezi secțiunea Servicii).

Content marketing (adică publicarea de conținut educativ și atractiv și care lipește brandul de domeniul căruia îi aparține), e-mail marketing (de la newslettere până la e-mail-uri de înștiințare legate de statusul unei comenzi plasate online) și multe, multe altele.

Strategia bună îți va permite să fii prezent oriunde pe internet unde se regăsește potențialul tău client și brandul afacerii tale să devină primul și principalul nume pentru cei care se află în căutarea unui anumit produs sau unui anumit serviciu.

Pentru o structurare cât mai bună a strategiei urmate, cel mai potrivit lucru este externalizarea acestei misiuni către o agenție de promovare online. Omniflux este agenția care te va ajuta să stabilești clar obiectivele campaniei în funcție de ce nevoi are firma ta. Obiective punctuale, măsurabile, pliate perfect pe nevoile de moment dar și pe cele pe termen mediu și lung ale companiei/ brandului/ produsului/ pachetului etc.

Noi suntem agenția care poate utiliza principiul comunicării integrate astfel încât să ajungă cu adevărat la publicul tău țintă și nu doar să își încerce norocul mizând pe un singur canal de comunicare digitală.

Nu insinuăm că nu ai avea aceeași abordare, însă metodele noastre te asigură de faptul că orice interacțiune cu internauții care îți sunt sau îți pot fi clienți va fi customer centric, adică centrată pe nevoile, preferințele, dorințele, aspirațiile acestora. Orientarea către client este mai mult decât o lozincă și se traduce printr-o manieră specifică, una cunoscută perfect de noi ca firmă de marketing și publicitate.

Utilizând toate aceste cunoștințe și activând în mod profesionist, putem stabili și urma o strategie care să îți aducă persoane direct interesate în a-ți deveni clienți. Pe de altă parte, prin remarketing – comunicare îndreptată către clienții deja existenți și care utilizează promoții, produse, oferte exclusive, putem fideliza clienții tăi și îi putem face o sursă constantă de bani pentru afacerea ta. Și știi foarte bine cât de important este să ai predictibilitate în încasări.

Iar dacă afacerea ta este la început de drum, nu intra în capcane precum investirea de sume colosale într-un singur instrument de marketing online, fiindcă vei irosi banii. Apelează la agenția de promovare online Omniflux pentru a crea împreună o prezență online a afacerii tale așa cum puțini au – iată cum poți ieși la lumină, iată cum poți începe cu dreptul în afaceri în această eră digitală în care trăim cu toții.

05

Acceptăm mereu noi provocări

Acestea sunt doar câteva modalități prin care aducem site-ul acolo unde îți dorești să fie: tot mai sus, tot mai popular, tot mai accesat și tot mai mult un mijloc ideal de obținere a clienților.

Noi, Omniflux, reprezentăm o firmă de promovare care știe să utilizeze orice instrument necesar respectând pașii de aur stabilire obiective – concepere strategie – implementare – monitorizare – optimizare.

Utilizam metode eficiente si creative

Afacerile care se promovează pe internet în mod activ au avantaje față de cele care nu o fac. Și mai bine o duc cele care se promovează dar o fac și bine, fiindcă în lumea virtuală sunt foarte multe alte companii concurente care fac același lucru.

Pe internet există ceea ce se numește zgomot de fundal, fiindcă toată lumea comunică aproximativ aceleași lucruri aproximativ la fel, dar și attention span în scădere – adică durată din ce în ce mai scurtă de menținere a atenției odată captată, dacă utilizatorul nu acționează în vreun fel, îndreptându-și atenția către altceva și deci abandonând conținutul vizualizat.

Iată de ce un mesaj care se diferențiază în bine va merge drept la țintă, va convinge utilizatorul să devină client sau măcar să cunoască mai multe despre ce propunere ai tu pentru el.

Omniflux folosește metode de promovare eficiente. Oferim suficient credit content marketingului, obișnuim să facem SEO de calitate (optimizare pentru motoarele de căutare), înțelegem cum funcționează social media și reclamele pe aceste rețele de socializare (spre exemplu, prin Facebook Ads se creează cerere pentru un produs iar prin Instagram Ads se promovează produsul în cauză).

De asemenea, știm că degeaba crește numărul de vizitatori ai site-ului dacă nimeni nu cumpără de pe site sau dacă nu există conversii. Engagementul, conversiile – pentru aceste lucruri ne vei plăti dacă vei colabora cu noi. Un call-to-action care chiar funcționează, cifre și venituri în creștere – asta urmează unei promovări eficiente și asta realizăm noi în mod obișnuit ca agenție de promovare online.

Probabil că o firmă de marketing și publicitate ai cărei membri nu sunt pasionați cu adevărat de domeniu și nici nu poartă respect față de clienții săi s-ar opri aici cu prezentarea capabilităților sale. Noi, însă, ne simțim obligați să te înștiințăm și de faptul că în tacticile noastre de marketing se regăsește de fiecare dată și remarketingul.

Remarketingul implică adresarea către aceia care au avut cel puțin o interacțiune cu compania, cu brandul sau unul dintre brandurile deținute de firmă, cu un anumit produs sau un anumit serviciu oferit. Campaniile de remarketing cresc nivelul de eficiență a efortului de promovare online văzând cu ochii.

Apelează la o agenție promovare online precum Omniflux pentru ca afacerea ta să aibă succes!