search engine optimization

Agentie
SEO

SEO presupune campanii, tactici si masuri ferme luate pentru ca site-ul tau sa fie afisat cat mai sus in pagina de rezultate a Google afisata in urma cautarii unui termen in search bar-ul motorului de cautare respectiv.

Servicii
SEO

Cu cat URL-ul dorit apare mai sus in ordinea afisarilor, cu atat acesta va fi mai vizibil pentru si mai accesat. Noi, la OMNIFLUX, facem promovare SEO verificand o multime de aspecte tehnice relevante si imbunatatind performanta fiecarui cuvant cheie in parte.

Optimizare
SEO

Spre deosebire de Google Ads, maniera prin care afisarea site-ului tau in rezultate se mentine doar atata timp cat ruleaza campania, efectele incetand dupa aceea, prin optimizarea SEO se ajunge ca site-ul sa fie afisat in continuare sus ca rezultat, chiar daca respectiva campanie SEO se incheie.

user experience

UX admin

In ultimii ani, folosind inteligenta artificiala, botii Google au devenit mai umani, sunt invatati sa recunoasca si sa aprecieze lucrurile pe care utilizatorii le apreciaza deja sau pe care le-ar aprecia. Iata cum, in mod natural, ajungem la ceea ce se numeste user experience.

Continut

Trebuie ca motorul de cautare sa inteleaga corect si complet continutul paginilor. De asemenea, este de dorit ca acel motor de cautare sa il dea drept exemplu pozitiv si sa il faca recomandabil de fiecare data cand un utilizator cauta ceva inscris in acel continut.

Plan complex

Luam si multe alte masuri pentru ca botii Google sa considere site-ul unul potrivit pentru a fi afisat pe prima pagina de cautari sau pe primele locuri ori chiar pe primul loc in cautari. In paralel, luam masuri pentru ca insisi vizitatorii site-ului sa navigheze cu usurinta si cu placere pe site, sa descopere cu incantare produsele sau serviciile tale.

Promovare SEO

Numai serviciile SEO profesionale vor imbunatati toti factorii de ranking (cei care stabilesc pozitia in motorul de cautare). Astfel va creste traficul organic de pe site si va aduce beneficii dincolo de perioada desfasurarii campaniei pe care o derulam, deoarece eforturile de tip SEO implica o crestere organica si sustenabila chiar si dupa ce campania s-a incheiat.

Site rapid

UX se refera la calitatea interactiunii userului cu site-ul. Este o metrica ce se imbunatateste prin actiuni precum cresterea vitezei de incarcare a site-ului prin optimizari tehnice, imbunatatirea web designului dar si a ofertei comerciale – adica a tot ceea ce face userul mai incantat de vizita pe site.

Timp pe site

Printre Indicatorii de UX se regasesc bounce rate-ul, timpul petrecut pe site ca intreg sau pe o pagina anume, precum si  numarul de pagini vizitate de acel user. De fapt, pana si lui Google ii place site-ul daca vizitatorilor le place!

promovare seo inteligenta

Optimizarea SEO onpage

On-page search engine optimization inseamna un cumul de activitati specifice care permit site-ului asupra caruia se lucreaza sa performeze in Google. Sa iti optimizezi site-ul onpage din punct de vedere SEO inseamna in termeni mai populari „sa iti faci curat in casa pentru ca „musafirului” Google sa îi placa la tine si sa devina dispus să te ajute introducandu-te in cercul lui de incredere.

SEO on-page in maniera OMNIFLUX are rezultate palpabile.

Dupa ce am stabilit obiectivele, urmarim optimizarea SEO on page, care implica schimbari, imbunatatiri, eliminari si adaugiri in site, pe platforma care sustine site-ul, pentru a aranja totul conform cu logicile dupa care Google funcționeaza. Arhitectura site-ului, link-urile interne, metatitle-urile, metatag-urile – elemente principale SEO in prezent – sunt prelucrate fiecare si optimizate, rescrise, reasezate de noi.

In era vitezei si in epoca mobile, viteza de incarcare a site-ului inclusiv pe telefon si tableta este esențiala ca motiv pentru explorarea site-ului sau, din contra, parasirea lui. Este un aspect extrem de important pentru motoarele de cautare. Inclusiv metrica Mobile first impusa are impact asupra activitatii de SEO, site-ul fiind construit in asa maniera incat formatul responsive sa fie implicit si versiunea de mobile (m.) sa functioneze fara cusur.

Masurile concrete de optimizare SEO on page sunt de ordinul zecilor, insa cateva care merita întotdeauna mentionate sunt:

  • optimizarea meta-title-urilor (taguri Title scurte dar descriptive);
  • optimizarea meta-descrierii (meta description-ul joaca rol de rezumat al paginii web, este ca synopsisul unui flm);
  • tagurile HTML (aici, H1 si H2 sunt extrem de importante);
  • optimizarea cuvintelor cheie (Google iubeste acum si cuvintele din familiile semantice ale cuvintelor cheie);
  • optimizarea link-urilor interne, dar si a imaginilor (dimensiune, titlu si atribut alternativ);
  • Certificarea SSL (Secure Sockets Layer), de asemenea o conditie impusa cu subiect si predicat de Google
05

link building

Optimizarea SEO off page

Este un proces aproape continuu, care are ca efecte cresterea popularitatii de brand, imbunatatirea rankingului in motoarele de cautare si atragerea de vizitatori pe site care vin de pe alte site-uri.

Crearea de link-uri (link building) joaca un rol esential in toate aceste directii, crearea de continut de calitate care sa vorbeasca despre produsele tale, serviciile tale, brandul tau ajuta enorm – fie ca acest continut cuprinde link-urile create anterior, fie ca acesta este postat in social media cu adresabilitate catre publicuri-tinta bine alese si care imbie acel public sa apese click pe – exact – link-uri.

Prestam SEO off-page pe calendar si la modul consistent.

Optimizarea SEO off-page implica alte tactici pe care noi, cei de la OMNIFLUX , le asiguram in flux continuu: analizam profilul de backlink-uri (acele link-uri care conduc catre URL-uri ale site-ului) si crestem numarul dar si diversitatea lor.

Campaniile SEO derulate de noi cunosc un calendar de publishing in scopul obtinerii de link-uri externe pe site-uri cu autoritate mare, pentru ca autoritatea lor sa se transfere la site-ul de optimizat.

Suntem o agentie de servicii SEO ce utilizeaza tool-uri performante, actuale. Cum altfel sa putem sa imbunatatim rata de click, pentru a deveni din ce în ce mai eficienti in activitate, sa crestem gradul de relevanta si sa imbunatatim alti KPI importanti in SEO off-page?

din pasiune

Am invatat din fiecare greseala
si am evoluat constant

White Hat SEO

Folosim doar tehnici white hat pentru a exclude eventuale penalizari Google

Optimizam zilnic

Suntem la curent si adaugam in permanenta etape noi in procesul de optimizare SEO.

Mobile first

Peste 80% din traficul online vine din dispozitivele mobile.

Cauti o agentie SEO ce ofera servicii profesionale optimizare? Contacteaza-ne!

OMNIFLUX este acea agentie de servicii SEO care mai intai traseaza obiective si KPIs pentru campanie, acestea fiind de regula cresterea traficului organic non-brand (cautarile care nu cuprind numele de brand) si cresterea pe cuvinte cheie reprezentative (ex.: rochii dama pentru un magazin online de rochii; inchirieri masini pentru o companie care ofera servicii de rent a car).