search engine optimization

Agentie
SEO
Specializata

Pentru a ajunge in primele rezultate organice pe Google, apeleaza la o agentie SEO specializata. O campanie SEO presupune tactici si masuri ferme luate pentru ca site-ul si brand-ul tau sa aiba o vizibilitate cat mai buna pentru cautarile care iti pot aduce conversii, asa ca apeleaza la profesionisti.

Servicii
SEO
Profesionale

Cu cat site-ul dorit apare cat mai sus in ordinea afisarilor, cu atat acesta va fi mai vizibil si mai accesat. Noi, la OMNIFLUX, oferim servicii SEO profesionale si promovam brand-ul verificand o multime de aspecte tehnice relevante si imbunatatind performanta fiecarui cuvant cheie in parte.

Optimizare
SEO
Constanta

Spre deosebire de Google Ads, unde rezultatele se mentin doar atata timp cat ruleaza campania, prin optimizarea SEO a site-ului acesta se va mentine in top si dupa o eventuala incheiere a campaniei iar efectele acesteia se vor vedea pe un timp indelugat.

user experience

Plan complex

Pentru ca site-ul sa fie listat in primele pozitii organice din Google este nevoie sa fie pus la punct din toate punctele de vedere. Imbunatatirea continutului, a functionalitatii si a autoritatii site-ului reprezinta un proces complex, insa rezultatele se vor vedea pe termen lung. Userii vor naviga cu usurinta si vor descoperi mai usor produsele / serviciile oferite.

Continut

Trebuie ca motorul de cautare sa inteleaga corect si complet continutul paginilor. De asemenea, este de dorit ca acel motor de cautare sa il dea drept exemplu pozitiv si sa il faca recomandabil de fiecare data cand un utilizator cauta ceva inscris in acel continut.

UX

User experience (UX) sau cu alte cuvinte satisfactia pe care o are utilizatorul atunci cand intra pe site-ul tau poate impacta in mod major rata de conversie a unui site. De aceea, o analiza minutioasa legata de functionalitatea acestuia reprezinta un factor esential pentru succesul afacerii tale.

Promovare SEO

Serviciile SEO profesionale vor imbunatati toti factorii de ranking (cei care stabilesc pozitia in motorul de cautare). Astfel va creste traficul organic de pe site si va aduce beneficii dincolo de perioada desfasurarii campaniei pe care o derulam, deoarece eforturile de tip SEO implica o crestere organica si sustenabila chiar si dupa ce campania s-a incheiat.

Site rapid

UX se refera la calitatea interactiunii userului cu site-ul. Este o metrica ce se imbunatateste prin actiuni precum cresterea vitezei de incarcare a site-ului prin optimizari tehnice, imbunatatirea web designului dar si a ofertei comerciale – adica a tot ceea ce face userul mai incantat de vizita pe site.

Timp pe site

Printre indicatorii de UX se regasesc bounce rate-ul, timpul petrecut pe site ca intreg sau pe o pagina anume, precum si numarul de pagini vizitate de acel user. Daca utilizatorilor le place site-ul tau, atunci si Google va aprecia acest lucru si afisa site-ul in primele pozitii.

promovare seo inteligenta

Optimizarea SEO onpage

On-page search engine optimization inseamna un cumul de activitati specifice care permit site-ului asupra caruia se lucreaza sa performeze in Google. Sa iti optimizezi site-ul onpage din punct de vedere SEO inseamna in termeni mai populari „sa iti faci curat in casa pentru ca motorului de cautare Google sa îi placa la tine si sa devina dispus să te ajute introducandu-te in cercul lui de incredere.

SEO on-page in maniera OMNIFLUX are rezultate palpabile.

Dupa ce am stabilit obiectivele, urmarim optimizarea SEO on page, care implica schimbari, imbunatatiri, eliminari si adaugiri in site, pe platforma care sustine site-ul, pentru a aranja totul conform cu logicile dupa care Google funcționeaza. Arhitectura site-ului, link-urile interne, metatitle-urile, contentul – elemente principale SEO in prezent – sunt prelucrate fiecare si optimizate de agentia SEO Omniflux.

In era vitezei si in epoca mobile, viteza de incarcare a site-ului inclusiv pe telefon si tableta este esențiala ca motiv pentru explorarea site-ului sau, din contra, parasirea lui. Este un aspect extrem de important pentru motoarele de cautare. Inclusiv metrica Mobile first impusa are impact asupra activitatii de SEO, site-ul fiind construit in asa maniera incat formatul responsive sa fie implicit si versiunea de mobile (m.) sa functioneze fara cusur.

Masurile concrete de optimizare SEO on page sunt de ordinul zecilor, insa cateva care merita întotdeauna mentionate sunt:

  • optimizare Meta Title  (folosirea de Meta Title scurte si concise dar atractive si creative);
  • optimizare Meta Description (Meta Descrierile paginilor trebuie sa fie unice, atractive si sa contina cuvinte cheie relevante; deasemenea, este indicat sa contina un Call to Action care sa determine utilizatorul sa dea click / acceseze site-ul. Rata de click (CTR) – influenteaza pozitia in lista de rezultate organice a motoarelor de cautare);
  • optimizare Headings / Titluri pagini (acestea organizeaza, structureaza informatia si impacteaza experienta utilizatorului; este recomandat sa contina cuvinte cheie utile);
  • optimizarea cuvintelor cheie si a content-ului in general (analiza densitatii cuvintelor cheie, concepere texte optimizate SEO ce contin cuvinte din aceeasi familie semantica, sinonime, cuvinte LSI (Latent Semantic Indexing) – care au legatura cu cuvantul cheie targetat, etc.);
  • optimizarea link-urilor interne si a imaginilor (dimensiune, titlu si atribut alternativ – ALT Text);
  • Certificarea SSL (Secure Sockets Layer) si viteza de incarcare a paginii (in ultima perioada Google pune acces pe securitate si imbunatatirea experientei utilizatorului cu site-ul)
05

link building

Optimizarea SEO off page

Este un proces aproape continuu, care are ca efecte cresterea popularitatii de brand, imbunatatirea rankingului in motoarele de cautare si atragerea de vizitatori pe site care vin de pe alte site-uri.

Crearea de link-uri (link building) joaca un rol esential in toate aceste directii, crearea de continut de calitate care sa vorbeasca despre produsele tale, serviciile tale, brandul tau ajuta enorm – fie ca acest continut cuprinde link-urile create anterior, fie ca acesta este postat in social media cu adresabilitate catre publicuri-tinta bine alese si care imbie acel public sa apese click pe – exact – link-uri.

Optimizarea SEO off-page implica alte tactici pe care noi, cei de la OMNIFLUX , le asiguram in flux continuu: analizam profilul de backlink-uri (acele link-uri care conduc catre URL-uri ale site-ului) si crestem numarul dar si diversitatea lor.

Campaniile SEO derulate de noi cunosc un calendar de publishing in scopul obtinerii de link-uri externe pe site-uri cu autoritate mare, pentru ca autoritatea lor sa se transfere la site-ul de optimizat.

Suntem o agentie SEO ce utilizeaza tool-uri performante, actuale. Cum altfel sa putem sa imbunatatim rata de click, pentru a deveni din ce în ce mai eficienti in activitate, sa crestem gradul de relevanta si sa imbunatatim alti KPI importanti in SEO off-page?

din pasiune

Am invatat si evoluat constant pentru a deveni cea mai buna agentie SEO

White Hat SEO

Folosim doar tehnici white hat pentru a exclude eventuale penalizari Google

Optimizam zilnic

Suntem la curent si adaugam in permanenta etape noi in procesul de optimizare SEO.

Mobile first

Peste 80% din traficul online vine din dispozitivele mobile.

Cauti o agentie SEO ce ofera servicii profesionale? Contacteaza-ne!

OMNIFLUX este acea agentie ce ofera servicii SEO profesionale si care mai intai traseaza obiective clare pentru campanie. In urma unei analize de keywords amanuntite, stabilim cuvintele cheie utile care au sansele cele mai mari de conversie pentru business-ul respectiv si le imbunatatim ranking-ul si pozitionarea in Google. Pentru ca brand-ul este un element extrem de important, inclusiv pentru SEO, vom imbunatati vizibilitatea acestuia si implicit numarul de cautari brand related.

Local SEO / Google Business Profile

e99

Optimizare inscriere Google Business Profile
Monitorizare review-uri
Publicare noutati / creare content / imagini
Inscriere in directoare business

Campanie SEO Stand_out

e399

Optimizari on page: meta title, description, content pagini, url-uri, etc.
Redactare 1 articol blog
Campanie advertoriale site-uri autoritate mare: 1 - 2 / luna

Campanie SEO Pro_aggresive

e599

Optimizari on page: meta title, description, content pagini, url-uri, etc.
Redactare 2 articole blog
Campanie advertoriale site-uri autoritate mare: 3 - 4 / luna

  • Preturi lunare, fara TVA
  • Pentru orice pachet SEO se va face un audit gratuit si o analiza de keywords cat mai aprofundata, astfel incat sansele de conversie sa creasca
  • Orice proiect este unic, asa ca preferam sa customizam strategia de promovare SEO conform nevoile tale. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi si vom analiza impreuna cea mai buna solutie pt. afacerea ta.