specialitatea casei

Promovare
TikTok

Îți dorești servicii promovare TikTok profesionale? Îți asigurăm intrarea business-ului pe rețeaua socială cu cea mai rapidă creștere. Creăm contul de TikTok business și postăm conținut video atractiv și adaptat cerințelor comunității.

TikTok
Marketing

Administrăm contul și urmărim reacțiile utilizatorilor în scopul unei optimizări constante a profilului și al conținutului postat. Dezvoltăm campanii de marketing TikTok ce vizează publicul țintă pentru a genera engagement, o creștere organică a business-ului și bineînțeles conversii.

TikTok
for Business

Cu ajutorul platformei TikTok for business creată special pentru agențiile de marketing online și business-uri vom implementa o strategie de promovare personalizată. Platforma ne ghidează prin întregul proces de creare a reclamelor, stabilire a bugetelor, ajungerea la publicul potrivit și analiza datelor campaniei.

ce facem

Conținut video TikTok

Creăm conținut video relevant în ton cu profilul afacerii tale și armonizat cu cerințele unui public care interacționează activ. Prin crearea de content atractiv și creativ îți putem dezvolta business-ul pentru o comunitate dinamică și în continuă creștere.

TikTok micro-influencer

Putem colabora cu micro-influenceri care au deja formată o comunitate în jurul lor. Îi identificăm pe cei mai în vogă și potriviți influenceri pentru brandul tău și asociem conținutul nostru cu potențialul acestora de promovare. Cu ajutorul acestora putem crea un content relevant pentru un public interesat de ceea ce oferă afacerea ta.

Campanii
TikTok

Cu ajutorul TikTok poți dezvolta latura creativă a afacerii tale prin crearea de reclame autentice, care vor aduce vizualizări, awareness și conversii. Clipurile video vor crea trafic și vor expune serviciile sau produsele business-ului tău unui public numeros și activ. În plus, promovarea pe TikTok este mult mai avantajoasă (și mai ieftină) decât pe celelalte rețele sociale.

despre TikTok

Află totul despre rețeaua video și de socializare TikTok

Este imposibil să nu fi auzit de TikTok. La ora actuală este cea mai populară aplicație de divertisment online din lume, în care utilizatorii pot încărca clipuri scurte de minim 15 secunde și maxim 3 minute, care conțin farse, cascadorii, trucuri, glume, dansuri sau alte forme de amuzament.

Succesul TikTok este incontestabil. A luat lumea cu asalt, iar acum a devenit cea mai descărcată aplicație a anului 2021, cu peste 650 de milioane de descărcări. În prezent aplicația este folosită de peste 1 miliard de utilizatori la nivel mondial. Două treimi dintre aceștia sunt tineri sub 30 de ani. Cu toate acestea, numărul utilizatorilor crește constant și pentru celelalte categorii de vârstă.

Vestea bună pentru tine și afacerea ta este că există un serviciu de promovare TikTok ce permite implementarea de campanii de marketing online, prin intermediul TikTok for business. Astfel, dacă dorești să-ți extinzi businessul spre o categorie de vârstă dinamică și creativă, TikTok business poate fi o oportunitate excelentă de promovare, prin care te poți conecta la comunitatea online cu cea mai rapidă creștere.

Dacă nu ești familiarizat cu metodele de promovare pe TikTok, echipa Omniflux te ajută să faci pasul decisiv pentru ca afacerea ta să fie cunoscută unei comunități numeroase, activă pe cea mai populară platformă social media din lume. Implementăm o strategie coerentă, bazată pe campanii eficiente, targetare clară a publicului și pe analiza feedbackului primit de la acesta.

05

Targetarea pe TikTok

Platforma oferă facilități pentru a dezvolta campanii de promovare TikTok în funcție de un anumit public țintă. Există numeroase criterii de segmentare ce permit selectarea unor categorii prezente pe platformă. Astfel se poate alege vârsta în funcție de anumite intervale (13-17 ani, 18-24 ani, 25-34 ani, 35-44 ani, 45-54 ani, +55 ani), genul, țara, numeroase categorii de interese (haine, sport, animale de companie, hobby-uri etc) sau sistemul de operare al telefonului mobil.

Cu ajutorul platformei de analiză incorporate în TikTok, echipa noastră va extrage informații utile despre audiență, nivelul de interacțiune al postărilor publicate, dacă clipurile postate pe platformă sunt văzute în întregime sau nu, precum și câți followeri au fost convertiți în clienți. În acest fel putem targeta o anumită categorie și putem apoi măsura, cu ajutorul opțiunilor existente feedbackul de la utilizatori și nivelul de succes al postărilor și promovării.

Intervenim rapid pentru a optimiza rezultatele și a crea un conținut cât mai atractiv și relevant pentru publicul țintă. Și nu uităm că obiectivele tale sunt și obiectivele noastre în dezvoltarea afacerii tale pe o rețea socială cu impact global.

Metode de promovare TikTok

Metodele de promovare implementate de noi sunt armonizate cu opțiunile oferite de rețea și se bazează pe date și informații clare despre publicul țintă. Aceste metode de promovare sunt:

 • Conținut video TikTok
 • Campanii TikTok Ads
 • Management campanii TikTok
 • Influencer Marketing TikTok
 • Challenge pe TikTok

 

Utilizatorii TikTok pun preț pe o formă de divertisment creativ și amuzant, cu un conținut video care le captează atenția și care îi determină să reacționeze activ. Business-ul tău se va putea integra astfel în spiritul creativ al aplicației pentru a fi relevant cât mai multor utilizatori. Noi te ajutăm să te pliezi ușor unei comunități active și selective vizavi de conținutul urmărit pe platformă.

Strategii de promovare pe TikTok

Vom implementa o promovare online activă și relevantă, bazată pe principalele coordonate oferite de aplicație. Etapele unei strategii de marketing TikTok de succes sunt:

 • Reach – atunci când video-urile postate ajung să fie văzute de numeroși utilizatori. În acest fel brandul tău devine cunoscut.
 • Trafic – atunci când captezi interesul publicului pentru serviciile sau produsele promovate. Astfel utilizatorii vor urmări link-uri către site-ul companiei tale.
 • App Installs – Poți convinge mai multe persoane să instaleze aplicația business-ului tău.
 • Video Views – Convingi mai mulți utilizatori să urmărească clipurile tale.
 • Conversii – Atunci când utilizatorii care sunt interesați de ceea ce oferi vor achiziționa bunuri sau servicii de pe site-ul tău.

 

Pentru toate aceste etape vom implementa resurse și strategii în vederea creării de conținut video relevant sau a unor reclame ce respectă comunitatea TikTok. Astfel reușim să mărim impactul brandului tău asupra publicului țintă.

din pasiune

Monitorizam in mod constant
rezultatele campaniilor de promovare

Public tinta

Targetam inteligent grupului ideal de consumatori pentru anunturile noastre

Optimizam zilnic

Verificam in permanenta si optimizam campaniile pentru a creste eficienta acestora

Campanii responsive

Concepem fiecare tip de anunt pentru a fi cat mai relevant pe dispozitivul unde se va afisa

de ce TikTok?

Vezi avantajele unei campanii de marketing TikTok

Oportunitatea pe care o oferă TikTok este incontestabilă. România nu face excepție, în anul 2021 s-au înregistrat cu 1 milion mai multe descărcări ale aplicației decât în anul anterior. Numărul total depășește acum 6 milioane de utilizatori, astfel că în 2022 ne așteaptă o nouă creștere considerabilă. Afacerii tale cu siguranță i-ar folosi opțiunea TikTok for business.

Avantajele promovării pe această rețea sunt numeroase:

 • Costuri mai scăzute de promovare față de alte rețele sociale
 • Concurență scăzută în România
 • Expunere sporită a brandului
 • Public țintă numeros și activ
 • Platformă cu popularitate în creștere
 • Creează reacții și notorietate
 • Bonusuri de bun venit substanțiale

 

Atunci când vorbim despre avantaje trebuie menționat că TikTok permite obținerea unor recompense financiare ca bonus de bun venit, sub formă de credit pentru promovare.  În plus, piața din România pentru TikTok business este încă la început, așa că există o mare oportunitate să te lansezi și tu pe această platformă.

Creșterea numărului de utilizatori din țară și diversificarea conținutului creează noi nișe, ce se pot traduce prin noi oportunități financiare pentru afacerea ta. Echipa noastră se ocupă de identificarea acestor oportunități, pentru a dezvolta împreună cu tine o strategie care să armonizeze ceea ce oferă business-ul tău cu ecosistemul TikTok.

Viziunea noastră pentru o promovare TikTok de succes

În primul rând vom selecta nișa de promovare conform preferințelor tale și în ton cu profilul afacerii. În același timp trebuie să alegem publicul țintă pentru campaniile de promovare. Urmărim cele mai noi trenduri care atrag un număr mare de reacții și followeri. Pentru a deveni un influencer pe TikTok, este important să creăm conținut pe care utilizatorii îl vor îndrăgi. Vom analiza conținutul care primește cele mai multe reacții, iar în acest fel vom ști ce conținut să includem în clipurile create.

Vom crea apoi un cont TikTok for business, care oferă opțiunea unui cont pro pentru companii. Vom configura apoi profilul afacerii astfel încât să fie relevant și atrăgător pentru publicul țintă. Serviciile principale oferite de noi sunt:

 • Creare de conținut relevant
 • Administrare cont TikTok
 • Campanii plătite prin intermediul TikTok Ads
 • Marketing cu ajutorul micro-influencerilor

 

Fiecare postare contează, astfel că vom administra contul și vom testa reacțiile utilizatorilor pentru a îmbunătăți constant feed-ul cu postări utile pentru aceștia. Interacțiunea cu publicul este esențială, astfel că prin strategia de management implementată ne vom asigura că interesul publicului va rămâne la cote înalte.

Platforma permite de asemenea, colaborarea cu Tik Tok micro influenceri, ce pot aduce un plus de utilizatori pentru afacerea ta. Aceștia sunt persoane care postează constant și au cel puțin 10,000 de followeri pe TikTok. Putem descoperi ce influenceri ar putea fi utili pentru compania ta și demara astfel o asociere care poate pune în evidență brandul tău.

Așadar, atunci când dorești o promovare online creativă și eficientă, utilizând avantajele celei mai în vogă rețele sociale a momentului, poți apela cu încredere la expertiza oferită de echipa Omniflux.