specialitatea casei

Campanii
Google Ads

Suntem o agentie PPC (pay per click) la care poti apela oricand doresti sa te promovezi pe Google si alte platforme adiacente. Google Ads este fara dubiu cel mai rapid instrument de promovare, bazat pe cuvinte cheie relevante si pe vizibilitate de top in motorul de cautare Google.

Promovare
PPC

Ad-urile iti permit o vizibilitate uriasa, iar ele contin strict ceea ce este suficient pentru ca userul sa gaseasca exact ceea ce isi doreste, sa vada ceea ce îi place si sa dea click pentru a ajunge pe URL-ul dorit cat mai repede si cat mai usor cu putinta. Noi putem obtine prin Google Ads rezultate exacte, cuantificabile, precum si statistici ample.

Optimizare
Campanie

Construim reclama si o targetam precis pe baza de locatie, limba, dispozitivul folosit al userului. Pentru faptul ca platesti numai atunci cand cel care vizioneaza reclama da click pe aceasta, costurile sunt mici comparativ cu alte metode de afisare a reclamei. In timp real putem interveni pentru a modifica setari si pentru a aduce corectii.

ce facem

YouTube Ads

Pentru tine cream un cont dedicat, cream si incarcam anuntul video, stabilim publicul tinta alegand un segment de public intr-un mod eficient si cu cea mai mare apetenta pentru interactiune si oferim anuntul utilizatorilor de YouTube interesati.

Remarketing

Remarketingul reprezinta metoda de a te adresa persoanelor care au interactionat deja cu site-ul tau. Fiind vorba de utilizatori care au luat deja la cunostinta brandul tau, produsele/ serviciile tale, lor te adresezi dedicat si propui lucruri mai avantajoase decat in mod normal.

Google Display

Este o retea de site-uri diverse, fie generaliste fie nisate, cuprinzand bloguri, site-uri financiare, portaluri tematice dar si mai cunoscutele platforme Gmail si YouTube. Reclamele gestionate in contul Google Ads ajung si aici si au impactul cuvenit in special daca ne dorim sa crestem notorietatea brandului.

Gmail Ads

Sunt anunțuri interactive si non-invazive, uneori extensibile astfel incat la un singur click ele capata dimensiune si forma de e-mail. Iată cum OMNIFLUX te poate ajuta sa ajungi altfel la publicul tau tinta cu imagini, materiale video, formulare de inscriere sau multe alte lucruri.

Search Ads

Este perfect atunci cand vrei sa fii gasit de catre cei care cauta pe Google lucrul de care au nevoie. Anunturile sunt afisate intr-o mare de optiuni organice, dar sunt pozitionate primele si ies in evidenta inclusiv prin formularile inspirate si mesajele imbietoare. Daca anuntul convinge, click-ul este asigurat.

Mobile Ads

Acest tip de promovare este forma de publicitate adaptata dispozitivelor mobile. Textul, imaginea, aplicatiile promotionale sunt adaptate perfect la mediul mobil, asadar telefoanelor si dispozitivelor mobile, si apeleaza in mare masura la caracterul responsive care atrage si cucereste.

inceputul colaborarii

Etapele privind derularea campaniilor Google Ads

Apelează la ajutorul nostru iar noi vom proceda înainte de toate la stabilirea cuvintelor cheie potrivite sau la crearea bannerelor utile, după caz. Imediat după aceea, creăm variantele de text pentru anunț sau, după caz, încărcăm bannerele în cauză în contul de publicitate.

Stabilim bugetul, targetam in functie de anumite criterii prestabilite si abia apoi dam startul propriu-zis al campaniilor. Optimizam periodic procesele, masuram rezultatele in timp real si iti raportam rezultate care te vor impresiona. O stim din experienta.

Lasa-ti afacerea pe mana unor specialisti in administrarea si optimizarea campaniilor de Google Ads!

Noi, ca agentie de marketing online, consideram reclama pe Google un catalizator, o trambulina, un drum drept si scurtat catre destinatie: vizita pe site – homepage, categorie, produs sau landing page creat special pentru un produs sau serviciu, o promotie, o lansare, un anunt ori o zona de inscriere, de inregistrare ori de abonare, dupa caz.

Serviciile Google Adwords pe care le oferim se afla la un bun raport intre calitate si pret, intrucat cunoastem foarte bine cum sa gestionam eficient bugetele, ce modificari sa aducem si totul pentru a creste toti indicatorii pe toata linia.

05

de ce?

Avantajele unei campanii Google Ads sunt de neegalat

In urma derularii de campanii Google Ads pentru tine garantam vizitatori si conversii, garantam un boost autentic si aproape instantaneu al afacerii tale in mediul online. Pentru magazinele online este ceva crucial, iar pentru site-urile de prezentare sau anumite pagini de vanzare este ceva aproape obligatoriu.

Practic, reclama pe Google reprezinta drumul cel mai scurt de la user la tine.

Drumul de la consumatorul interesat de un anumit produs sau serviciu la oferta ta infatisata online se scurtează considerabil. Userul gaseste deja ceea ce cauta fara sa mai fie nevoie sa sape in van dupa rezultate relevante.

Noi, la OMNIFLUX, ne ocupam cu promovarea prin intermediul Google Ads a afacerilor clientilor nostri, a produselor sau serviciilor lor, a promotiilor sau a altor lucruri de promovat ori de popularizat. Potentialii tai clienti vor fi la un click distanta sa iti devina clienti propriu-zisi datorita administrarii si optimizarii campaniilor derulate de noi.

Cuvintele cheie si formularile care atrag si impulsioneaza (au call to action sau induc ideea urgentei) sunt alaturate in scurte texte limitate la cateva zeci de caractere pentru a forma o reclama absolut convingatoare, ori pe imagini sau pe video incadrate perfect, pentru maximizarea impactului.

In marketingul online actual, a face Google Ads este ceva firesc, implicit, insa conteaza sa stii cum să faci asta. Omniflux este o veritabila agentie Google Ads fiindca echipa sa cuprinde specialisti PPC cu experienta, care stiu cum sa construiasca reclamele, cum sa le administreze si sa le optimizeze inca din primul moment al campaniei.

din pasiune

Am invatat din fiecare greseala
si am evoluat constant

Public tinta

Targetam inteligent grupului ideal de consumatori pentru anunturile noastre

Optimizam zilnic

Verificam in permanenta si optimizam campaniile pentru a creste eficienta acestora

Campanii responsive

Concepem fiecare tip de anunt pentru a fi cat mai relevant pe dispozitivul unde se va afisa

de ce noi?

Apeleaza la o agentie Google Ads precum OMNIFLUX si ai parte de servicii de optimizare a ratei de conversie pe termen nelimitat

Optimizarea ratei de conversie (CRO) reprezinta procesul de crestere a procentului de conversii pentru un site web sau o aplicatie mobila iar scopul este de a imbunatati probabilitatea ca vizitatorii sa efectueze actiunea dorita.

In acest scop, colectam date pe care le analizam, testam in permanenta mai multe variante si o pastram pe cea mai eficienta dintre ele. Astfel, campania de Google Ads va fi optimizata iar rata de conversie va creste in timp.

Daca iti doresti o campanie creativa si eficienta, apeleaza la o agentie Google Ads precum Omniflux!