web design

Creare
site web

Abilitatile exista din plin, gata pentru a fi folosite la obtinerea de site-uri care sa atraga trafic, sa faca multe conversii, sa vanda. Designul intuitiv si optimizat va face site-ul tau sa fie apreciat si respectat pana si de concurenta ta.

Agentie
web design

Daca nu ai site pentru firma ta, ne ocupam mai intai de web development, asadar il cream de la zero si ti-l predam perfect adaptat modelului tau de business. Prin web design, redam o imagine wow companiei tale in mediul online. In business, imaginea conteaza intotdeauna.

Servicii
branding

OMNIFLUX este agentia de web design care poate reda site-ului tau actual sau viitor originalitate, functionalitate, modernitate si stil. Expertii nostri in aspecte tehnice, dar si creativii nostri designeri au un bogat portofoliu de site-uri fie create de la zero, fie re: branduite

web develompent

Dezvoltare

Web developmentul reprezinta prima etapa in crearea unui site si aici IT-stii nostri versati stiu sa se adapteze la specificul domeniului tau de activitate. Este vorba de construirea unui magazin online ori de crearea unui site de prezentare?

Viteza

Website-ul perfect este cel care se incarca rapid pe orice device si ale cărui butoane functioneaza la fel de bine indiferent de pe ce device sunt actionate. Toate aceste caracteristici asigura o experienta facila de navigare. In piata exista exemple de buna practica, iar site-ul tau va fi unul dintre ele.

Dispozitive

PC-urile, laptopurile, notebook-urile dar si smartphone-urile, tabletele, smartwatch-urile și dispozitivele IoT sunt raspandite peste tot si creeaza o lume digitală interconectată. Device-urile considerate fixe devin din ce in ce mai mobile sau depind intr-o masura din ce in ce mai mare de device-urile mobile.

Asteptari

Intr-un asemenea context, un site care nu este pregatit va scadea drastic in ochii tuturor si va fi ignorat de cea mai mare parte a utilizatorilor. Multumita unui web design receptiv, insa, site-ul tau va avea capacitatea de a se mula pe asteptarile tale si va afisa clientilor tai sau potentialilor clienti continut relevant si interesant indiferent de dispozitivul folosit

Adaptabil

Un site responsive se adapteaza la dimensiunile oricarui tip de display, redimensionand automat continutul, grafica, butoanele. Un site responsive se adapteaza diferitelor rezolutii si asta foarte repede. Noi, la OMNIFLUX, suntem capabili sa cream un asemenea website sau sa transformam un site rigid intr-unul responsive

Ecommerce

Oricine ajunge pe site-ul tau doreste sa aiba parte de o experienta noua si placuta, sa i se para totul usor si sa gaseasca tot ce isi doreste si poate si ceva in plus. Magazinele online primitoare sunt precum supermarketurile in care te simti bine, prin care stii precis pe unde sa mergi desi este prima oara cand il vizitezi si care este curat.

cu ajutorul OMNIFLUX

Web design spectaculos si dezvoltare site customizata

Cum arata site-ul tau? Este loc de imbunatatiri, asa este? Sau nu ai site inca? In web design e vorba de creatie si talent. Echipa OMNIFLUX are aceste calitati. Cate categorii de produse sau servicii sa contina? Cat trafic sa il facem sa suporte, de Black Friday, de Craciun sau in prima zi de scoala ori la inceputul verii? De pe ce dispozitive sa poata fi accesat?

Web development – construim site-ul adaptat la tipul de afacere deservit.

Va fi adaptat la particularitatile din piata, la trenduri si il vom configura special pentru a se potrivi specificului afacerii, pentru a scoate in evidenta ceea ce iti scoate business-ul in evidenta. Fie ca doresti un site care sa infatiseze serviciile prestate de tine ori de firma ta, fie ca doresti un magazin online de fashion, de electrocasnice sau printre altele de bijuterii, noi suntem aici pentru tine cu serviciul de creare site.

Cream o arhitectura eficienta in site ca sa ajute vizitatorii si sa ii placa si lui Google.

Site-ul care prezinta produsele tale ce nu se pot comercializa online sau care prezinta serviciile companiei tale trebuie sa ofere informatii valoroase si asta pe un fundal vizual primitor, placut ochiului si bine ilustrat.Realizam interfata grafica mai apoi, iar in crearea site-ului web tinem cont intotdeauna de UI si UX, asadar de user interface si de user experience – mai pe romaneste, ce vede userul si ce experienta de navigare are pe site.

05

landing page

Pentru orice campanie de promovare online ai nevoie de un landing page atractiv si optimizat pentru conversii

Realizarea unui site web intra in prima etapa imediat dupa deschiderea unui business, a unei afaceri, sau chiar inaintea lansarii brandului respectiv. Prezenta online este deosebit de importanta astazi, propriul site fiind practic cartea de vizita a oricarei afaceri.

In momentul in care o agentie de promovare online concepe o campanie, este nevoie de un landing page atractiv si care sa atraga un numar cat mai mare de conversii. Postarile in social media trebuie sa conduca undeva, la fel si newsletterele, iar principalul reper in promovarea online va fi chiar site-ul tau. Ulterior, serviciile SEO profesionale oferite de Omniflux vor propulsa site-ul in primele rezultate organice!

echipa de programatori

Experienta in dezvoltarea
site-urilor pe toate platformele

Echipa pregatita

Fiindca discutam de web development, discutam de programare.

Functionalitate

O prezenta online consolidata trebuie dublata de o conditie tehnica solida

Tehnologii curente

Tehnologii precum PHP7, CSS 3, HTML5, care sustin functionalitati extinse

Pentru clientii nostri dorim sa asiguram o prezenta online puternica

Departamentul nostru de web design & development este format din specialisti motivati de a crea site-uri de succes, pe placul utilizatorilor si adaptate oricarui tip de dispozitiv.

Ai toate motivele sa crezi ca apeland la noi, OMNIFLUX, beneficiezi de un site care depaseste asteptarile tale si ale clientilor tai.

Bucura-te de un site care ajunge cat mai sus in Google datorita calitatilor sale. Bucura-te de toate beneficiile pe care noi, cei din spatele site-ului, le putem aduce.

Obtine un site spectaculos cu aportul web developerilor si web designerilor Omniflux. Contacteaza-ne!