social media marketing

Facebook
Ads

Este primul lucru la care se gandeste cineva care aude social media marketing. O reclama platita in Facebook este o investitie eficienta si o metoda care functioneaza de fiecare data cand se urmareste cresterea veniturilor.

Instagram
Ads

Instagram este reteaua de socializare achizitionata de catre Facebook ajunsa astazi extrem de populara. Noi, cei de la OMNIFLUX, setam si administram campanii Instagram Ads fiind constienti de faptul ca rata de engagement este mai mare decat la Facebook.

LinkedIn
Ads

LinkedIn este mai mult decat o retea sociala – este cea mai populara platforma B2B la nivel internațional si destul de populara si în Romania, unde a adunat deja milioane de utilizatori. Campaniile noastre de LinkedIn Ads au obiective clare si strategii de targetare eficiente.

atentie la detaliu

Marketing

Social media marketing există deja de o buna bucata de vreme si inglobeaza tactici de marketing aplicate in social media prin care se urmareste cresterea prezentei in online si imbunatatirea performantelor sub imperiul cifrelor care cresc.

Agentie

Noi, echipa OMNIFLUX , suntem in aceeasi masura o agentie de social media – urmam strategia pe baza careia dezvolatam continutul pe care il postam conform unui plan editorial si comunicam eficient cu audienta, cu comunitatea, deci cu potentiali clienti ori clienti deja existenti.

Strategie

Un mix de strategii creative, combinand sponsorizarea cu propagarea organica a contentului si cu viteza de reactie la situatii, cu orientarea pro-client si cu ideea de a avea un suflu nou si atractiv pe aceste conturi de social media este tot ceea ce conteaza si lucruri pe care le realizam cu placere si pricepere.

Responsabilitate

Aceste asteptari ale publicului online creeaza responsabilitati de partea cealalta, a celor care se adreseaza publicului. OMNIFLUX preia toate aceste responsabilitati si se ajuta de specialistii sai in social media, de instrumente specifice si up-to-date si de proceduri de diseminare a reclamelor, a acestor ad-uri, in moduri cat mai eficiente cu putinta.

Brand

Brandurile populare sunt cele care inteleg trendurile sau chiar le creeaza, dar si cele care sunt total atente la cerintele comunitatilor lor. Tine de comportamentul consumatorilor, care se asteapta sa afle de lansari de brand, de lansari de produs, despre servicii si de promotii la produse prin intermediul anunturilor.

Reclama

Fiecare dintre platformele social media au particularitatile sale. Reclamele platite dezvoltate si gestionate de noi in numele firmei tale se vor adapta acestora pentru a fi relevante. Lucrurile sunt mult mai complexe decat atat – in continuare analiza particularitațtior fiecarei tip de campanie.

campanii inteligente

Facebook Ads si Instagram Ads

In crearea si administrarea campaniei de Facebook Ads urmam etapele: stabilim obiectivul campaniei, ulterior identificam grupul tinta (audienta), pregatim un mesaj clar si cu o structura clara si stabilim strategia de promovare, asadar stabilim frecventa de afisare, locul afisarii si datele de incepere, respectiv de incheiere a campaniei în functie de anumite contexte (durata promotie produs, durata sarbatoare nationala etc.).

La Omniflux stabilim inainte de toate care este scopul reclamei pe Facebook.

Ce urmarim prin derularea si optimizarea unei campanii platite pe Facebook? Cresterea traficului pe site este scopul primar in majoritatea cazurilor, insa scopuri sunt inclusiv cresterea comunitatii pe Facebook si cresterea engagementului generat de o postare.

In functie de scopul ales ne alegem si audienta si o alegem bine – in functie de date demografice, geografice sau comportamentale, suntem minutiosi in asta fiindca e atat de necesar! Suntem atenti si la contentul distribuit, cream elemente vizuale – imagini, clipuri video – conforme cu valorile brandului, cu mesajul de comunicat si cu scopul campaniei.

Ca sa ne asiguram ca reclama are impactul scontat, testam targetari multiple, cu alte cuvinte facem A/B testing si alegem varianta care da cele mai bune rezultate. Implementam, monitorizam si optimizam campaniile avand in plan sa ne atingem scopul sau chiar sa il depasim, ca numarul de conversii sau macar de leaduri să fie impresionant.

05

business to business

LinkedIn Ads

Platforma LinkedIn se bucura de o bună reputatie in speta puterii mare de conversie.

Daca prin campaniile de pe Facebook ori Instagram au fost obtinute conversii la un nivel modest, acelasi mesaj comunicat printr-o campanie LinkedIn Ads va avea cu siguranta o conversie mai buna.

Daca aceeasi reclama din sfera B2B dar și B2C pe anumite domenii de interes este distribuiata pe alte retele de socializare si nu performeaza prea bine, pe LinkedIn va da rezultate. Desi userii LinkedIn sunt interesati de aspectele profesionale ca tendinta, acestia sunt destul de diversi ca interese particulare, așadar targetul pentru campanie se poate realiza la fel de bine in functie de interese ca pe alte retele sociale.

Daca reclama video pe LinkedIn se bucura de multe vizualizari, inseamna ca aceasta este cu adevarat relevanta pentru target si targetul va reactiona pozitiv intru scopul stabilit dinainte. Ca si la Facebook Ads si Instagram Ads, LinkedIn Ads presupune respectarea acelorasi pasi: stabilirea obiectivelor si a grupurilor tinta, pregatirea mesajului si a coordonatelor de lansare, derulare si incheiere a campaniei.

OMNIFLUX asigură pentru campaniile pe LinkedIn content care exprima expertiza care recomanda brandul tau, calitatea produselor si serviciilor tale, performantele inregistrate pana acum de compania ta. Este nevoie de acestea deoarece publicul regasit pe aceasta platforma este informat, are experienta si poate trece orice mesaj prin filtrul intern de selectie, prin filtrul sau critic. Daca poti convinge aceste persoane prin LinkedIn Ads, beneficiile sunt enorme.

din nevoie de socializare

Ne plac retelele sociale
si ne place comunicarea

Reputatia online

Un brand trebuie sa fie prezent in media unde audienta sa este activa

Continut creativ

Continutul potrivit pentru ei este principalul motiv care ii determina pe oameni sa dea like

Piata locala creste

Romanii petrec aproximativ 5 ore pe zi pe retelele de socializare

Instagram Ads

Instagram are particularitatile sale apropo de continut.

Pregatim continut instagramabil foto, video, carusel, bineinteles Stories – cream continut branduit si postari pentru vanzare. Locul din Instagram in care va fi afisata reclama este ales intre IG Feed, IG Stories si IGTV.

De asemenea, formularea mesajului si a elementului call-to-action (a indemnului la actiune) depinde de scopul reclamei: ce sa faca userul de Instagram atunci cand vede reclama? In ce mod sa interactioneze cu aceasta? Sa dea swipe up ca sa afle mai multe, sa se înscrie undeva sau sa cumpere? Sa scrie ceva in comentarii, sa distribuie?

In functie de scopul campaniei Instagram Ads pregatim totul ca la Facebook Ads tinand cont de particularitatile mediului si de faptul ca la nivel de audienta lucrurile difera: mai mult de jumatate dintre tinerii intre 18 ani si 29 de ani sunt activi pe Instagram. Daca brandul tau doreste sa le comunice lor, Instagram Ads este ideal pentru asta.

Vrei sa te convingi de ce putem face pentru tine in social media? Contacteaza-ne!

OMNIFLUX are un departament specializat in administrarea conturilor de social media si in crearea campaniilor de PPC pe platformele sociale precum Facebook, Instagram, LinkedIn. Va asteptam pe la noi sa discutam cum putem aduce un plus de vizibilitate afacerii tale.